ВІКОВА ПСИХОЛОГІЯ (ЗМІСТОВИЙ МОДУЛЬ 1): методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти денної і заочної форми навчання освітньої програми 053 Психологія, СО «Бакалавр».

Ескіз недоступний
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Вінниця: Донецький національний університет імені Василя Стуса
Анотація
У методичних рекомендаціях подано плани лекційних та практичних занять (змістовий модуль 1), основні поняття до теми, інформаційний блок до кожного практичного заняття, запропоновано систему завдань для самостійної й індивідуальної роботи здобувачів, контрольне тестування з модулю, приведений перелік джерел для вивчення курсу. Для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання, викладачів ЗВО, практичних психологів та всіх, хто цікавиться проблемами вікового розвитку.
Опис
Остополець І.Ю., Короцінська Ю.А. Вікова психологія (змістовий модуль 1) : методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти денної і заочної форми навчання освітньої програми 053 Психологія, СО «Бакалавр». Вінниця, 2022. 60 с. Рекомендовано до друку вченою радою факультету філології, психології та іноземних мов Донецького національного університету імені Василя Стуса (протокол № від 28 грудня 2022 року)
Ключові слова
Бібліографічний опис