«ПУБЛІЧНА ПОЛІТИКА ТА Е-ДЕМОКРАТІЯ» Методичні рекомендації для здобувачів СО «Магістр», спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»

Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса
Анотація
Методичні рекомендації розраховані на вивчення дисципліни «Публічна політика та е-демократія» для здобувачів СО «Магістр» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» та включає програму курсу, яка дозволяє розкрити специфіку, значення й сутність кожної теми, плани семінарських занять, тематику кваліфікаційних (магістерських) робіт, есе та доповідей, зміст практичних завдань, які можуть буди використані для написання модульних контрольних робіт та кваліфікаційної (магістерської) роботи. Також у даному методичному посібнику містяться списки рекомендованої літератури та питання до заліку/іспиту, які можуть бути використані для підготовки до семінарів, заліків, іспитів й написання рефератів, наукових доповідей, статей і контрольних робіт.
Опис
Методичні рекомендації з дисципліни «Публічна політика та е-демократія» для здобувачів СО «Магістр» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» / Укладачі: О.М. Чальцева, К.А. Швець: ДонНУ імені Василя Стуса. Вінниця, 2023. С.30
Ключові слова
Бібліографічний опис