ОСНОВИ КІБЕРБЕЗПЕКИ ТА НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ Методичні рекомендації до самостійної роботи Частина 1 для здобувачів СО «Бакалавр» спеціальності 125 Кібербезпека та захист інформації

Ескіз недоступний
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса
Анотація
Розглядаються базові положення щодо проблеми забезпечення кібербезпеки і національної безпеки. Розкриваються питання щодо завдань кіберзахисту та шляхів його забезпечення в умовах інформаційної війни. Значну увагу приділено нормативно-правовим, технологічним та практичним аспектам забезпечення технічного захисту інформації в інформаційно-комунікаційних системах. Викладені технологічні рішення щодо питань створення технічних каналів витоку інформації в інформаційно-комунікаційних системах.
Опис
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Основи кібербезпеки та національної безпеки» для здобувачів освіти спеціальності 125 Кібербезпека та захист інформації СО «Бакалавр» / укладачі М. І. Про-кофьєв, Л. П. Половенко, О. В. Гресь. Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса, 2024. 88 с. Затверджено на засіданні вченої ради факультету інформаційних і прикладних технологій Донецького національного університету імені Василя Стуса (протокол № 9 від 24 січня 2024 р.)
Ключові слова
Бібліографічний опис