МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ ЛАБОРАТОРНИХ РОБІТ З ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЇ ОБРОБКИ, ЗБЕРІГАННЯ ТА ВІЗУАЛІЗАЦІЇ ДАНИХ» для здобувачів ступеня освіти «Магістр» денної форми навчання спеціальності 122 Комп’ютерні науки

Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса
Анотація
Методичні вказівки є навчально-методичним документом, який містить рекомендації для отримання практичних навичок розв’язання прикладних задач під час виконання практикуму з дисципліни «Технології обробки, зберігання та візуалізації даних». Для здобувачів ступеня освіти «Магістр» спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» факультету інформаційних і прикладних технологій ДонНУ імені Василя Стуса.
Опис
Р. М. Бабаков, О. О. Баркалов Б12 Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Тех-нології обробки, зберігання та візуалізації даних» для здобувачів ступеня освіти «Магістр» денної форми навчання спеціальності 122 Комп’ютерні науки. Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса, 2023. 44 с. Рекомендовано до друку вченою радою факультету інформаційних і прикладних технологій Донецького національного університету імені Василя Стуса (протокол № 13 від 21 червня 2023 р.)
Ключові слова
Бібліографічний опис