Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни «Історія України (новітня доба)» Спеціальність 032 «Історія та археологія» освітньої програми «Історія та археологія» Електронне видання

Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса
Анотація
Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни «Історія України» містять характеристику та програму дисципліни, теми семінарських занять, питання до екзамену, систему та критерії оцінювання знань, методичне забезпе-чення, перелік джерел та літератури до вивчення дисципліни. Запропонована система завдань для самостійної роботи покликана забезпечити міцне засвоєння знань, формування компетенцій, які задовольняють потребу студентів у самовизначенні та самовдосконаленні. Це проблемно-пошукові завдання до кожної теми семінару, які спрямовують студентів на поглиблене вивчення дисципліни, наукові допо-віді, особисте дослідження контроверсійних питань історії України XX ст., візуалізація подій та людей минулого, опрацювання аналітичних презентацій. Усі ці види самостій-ної роботи мають на меті активізацію критичного мислення студентства. Методичні рекомендації призначені для здобувачів освіти спеціальності 032 Історія та археологія освітньої програми «Історія та археологія».
Опис
Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни «Історія України» / О. М. Бут, К. І. Мєлєкєсцев. Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса, 2023. 48 с.
Ключові слова
Бібліографічний опис