ВСТУП ДО ФАХУ Навчальний посібник Для здобувачів вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса
Анотація
Навчальний посібник з дисципліни «Вступ до фаху» розроблено з метою підготов-ки здобувачів до навчання в університеті з урахуванням світових освітніх тенденцій, особливостей системи вищої економічної освіти та організації навчального процесу у вищому навчальному закладі; формування у майбутніх спеціалістів за фахом «Фінан-си, банківська справа страхування та фондовий ринок» знань з концептуальних основ фінансів і фінансової системи, банків і банківської справи, страхування та страхового ринку, діяльності фондового ринку. Ця розробка за структурою включає: зміст на-вчальної дисципліни, завдання для поточного контролю знань здобувачів, глосарій, лекційний матеріал, методичні вказівки за кожною темою курсу, питання для самопе-ревірки, тестові завдання, загальні вказівки щодо виконання самостійної роботи з тем, перелік літературних джерел. Навчальний посібник призначається здобувачам вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», аспірантам, викладачам, усім, хто цікавить-ся теоретичними і практичними аспектами університетської підготовки фахівців ви-щого ґатунку у сфері фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку.
Опис
Волкова В. В., Волкова Н. І. В 676 Вступ до фаху: навчальний посібник для здобувачів вищої освіти спе-ціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ри-нок». Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса, 2023. 133 с. Рекомендовано до друку Вченою радою Донецького національного університету імені Василя Стуса (протокол № 10 від 30 червня 2023 року)
Ключові слова
Бібліографічний опис