АНАТОМІЯ ТА ПСИХОФІЗІОЛОГІЯ ЦНС Навчальний посібник для студентів першого освітнього рівня «Бакалавр» ОП «Психологія», ОП «Кризова психологія» (частина І)

Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Вінниця: Донецький національний університет імені Василя Стуса
Анотація
Вивчення анатомії та психофізіології є необхідним для розуміння зв’язку психологічних процесів з тими чи іншими морфологічними структурами як в нормі, так і при патології. Навчальна дисципліна «Анатомія і психофізіологія ЦНС» служить для створення у здобувачів вищої освіти необхідної основи наступного вивчення психології. В результаті його освоєння майбутні психологи повинні чітко зрозуміти існування зв’язку структури і функції, а також знати основні морфологічні субстрати, що відповідають за прояв психологічних явищ. Методичні рекомендації розроблені у відповідності до силабусу дисципліни та рекомендовані для здобувачів і викладачів спеціальності психологія.
Опис
Анатомія та психофізіологія ЦНС: навчальний посібник для студентів першого освітнього рівня «бакалавр» ОП «Психологія», ОП «Кризова психологія» (частина І) / укладачі Оверчук В.А., Міщук С.С., Боженко В.Г. Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса, 2023. – 192 с. Рекомендовано Вченою радою факультету філології, психології та іноземних мов Донецького національного університету імені Василя Стуса (протокол №1 від 22 вересня 2023 року)
Ключові слова
Бібліографічний опис