ПЕРША ДОМЕДИЧНА ДОПОМОГА Практикум з надання екстренної домедичної допомоги для здобувачів першого освітнього рівня ОП Кризова психологія Спеціальності 053 «Психологія» Вінниця

Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Вінниця: Донецький національний університет імені Василя Стуса
Анотація
В практикумі викладені основні принципи домедичної допомоги постраждалим при надзвичайних ситуаціях мирного та військового стану. Практикум розроблений у відповідності до програми підготовки здобувачів, що навчаються за спеціальністю 053 «Психологія», ОП «Кризова психологія» та може бути використаний при самостійні підготовці до практичних занять, складання нормативів з практичних навичок здобувачами та іншими студентами, які вивчають ОК «Домедична допомога в екстремальних ситуаціях». В практикумі запропоновані алгоритми надання домедичної допомоги постраждалим в надзвичайних ситуаціях, медичного оснащення, яке використовується на домедичному етапі та даються базові поняття з організації надання медичної допомоги в Україні.
Опис
Перша домедична допомога: Практикум з надання екстреної домедичної допомоги для здобувачів першого освітнього рівня ОП Кризова психологія Спеціальності 053 «Психологія»/ укладачі Оверчук В.А., Міщук С.С.. Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса, 2023. – 88 с. Рекомендовано кафедрою психології Факультету філології, психології та іноземних мов Донецького національного університету імені Василя Стуса (протокол №1 від 30 вересня 2023року)
Ключові слова
Бібліографічний опис