НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК для аудиторної роботи з дисципліни “Перша іноземна мова (англійська)” для здобувачів першого (освітньо-професійного) рівня вищої освіти спеціальності 035 Філологія спеціалізації 035.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська освітньої програми “Англійська та друга іноземна мови та літератури (переклад включно)”

Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса
Анотація
Навчально-методичний посібник розроблений для аудиторної роботи із здо-бувачами першого (освітньо-професійного) рівня вищої освіти спеціальності 035 Філологія спеціалізації 035.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська освітньої програми “Англійська та друга іноземна мови та літератури (переклад включно)” і згідно з навчальною програмою містить комплексні завдання з тематичного модуля “Релігія”, який вивчається у восьмому семестрі в рамках дисципліни “Перша іноземна мова”, аспект “Розмовна практика”. Посібник складається з десяти розділів, кожен із яких містить необхідні навчальні матеріалі для одного заняття тривалістю 80 хв, що загалом відповідає кількості годин, відведених на окремий тематичний модуль. Також містить зразок тесту для підсумкового контролю. У посібнику подано завдання, націлені на розвиток та закріплення навичок усного та писемного мовлення, читання та аудіювання.
Опис
Т 32 Тематичний модуль “Religion”: навчально-методичний посібник для аудитор-ної роботи з дисципліни “Перша іноземна мова (англійська)” для здобувачів першого (освітньо-професійного) рівня вищої освіти спеціальності 035 Філо-логія спеціалізації 035.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська oсвітньої програми “Англійська та друга іноземна мови та літератури (переклад включно)” / розробники: Н. В. Стрюк, М. М. Юрковська; ДонНУ імені Василя Стуса. Вінниця, 2023. 40 с.
Ключові слова
Бібліографічний опис