«ПУБЛІЧНА ПОЛІТИКА ТА ДЕРЖАВНЕ УПРАВЛІННЯ» Методичні рекомендації для здобувачів СО «Магістр», спеціальності 052 «Політологія» Вінниця

Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Вінниця: Донецький національний університет імені Василя Стуса
Анотація
Методичні рекомендації розраховані на вивчення дисципліни «Публічна політика та державне управління» для здобувачів СО «Магістр» спеціальності 052 «Політологія» та включає програму курсу, яка дозволяє розкрити специфіку, значення й сутність кожної теми, плани семінарських занять, тематику кваліфікаційних (магістерських) робіт, есе та доповідей, зміст практичних завдань, які можуть буди використані для написання модульних контрольних робіт та кваліфікаційної (магістерської) роботи. Також у даному методичному посібнику містяться списки рекомендованої літератури та питання до заліку/іспиту, які можуть бути використані для підготовки до семінарів, заліків, іспитів й написання рефератів, наукових доповідей, статей і контрольних робіт.
Опис
Методичні рекомендації з дисципліни «Публічна політика та державне управління» для здобувачів СО «Магістр» спеціальності 052 «Політологія»/ Укладачі: О.М. Чальцева, К.А. Швець: ДонНУ імені Василя Стуса. Вінниця, 2023. С.17 Затверджено рішенням засідання кафедри політології та державного управління Донецького національного університету імені Василя Стуса, протокол №1 від «23» серпня 2023 р. Затверджено Вченою радою факультету інформаційних і прикладних технологій Донецького національного університету імені Василя Стуса, протокол протокол № 1 від «28» серпня 2023 р.
Ключові слова
Бібліографічний опис