Перегляд за Автор "Krokhmalyuk Vitalii Vitaliyovych"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПАРСИНГ ЯК МЕТОД ОБРОБКИ ДАНИХ ПРИ ОЦІНЦІ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ТОВАРІВ(Київ: Громадська організація «Всеукраїнська асамблея докторів наук з державного управління», 2023) Потапова, Н.А.; Денисюк, В.О.; Крохмалюк, В.В.; Potapova Nadiіa Anatoliivna; Denysiuk Valerii Oleksandrovych; Krokhmalyuk Vitalii VitaliyovychВ роботі висвітлюється питання використання парсингу при аналізі даних для оцінки споживчої цінності комп’ютерної техніки. Розглянуто сутність та особливості практичного застосування техніки парсингу для отримання даних та характеристики товарів, на прикладі ноутбуків, у форматі JSON. Визначається, що споживча цінність є однією із ключових характеристик забезпечення стійкого рівня конкурентоспроможності виробника. Обумовлено, що споживча цінність товарів продуктової лінійки ноутбуків може формуватись як за рахунок цінового фактору, так і за рахунок технологічних показників. Характеристики таких технологічних показників обґрунтовують ефективність використання ноутбуків. Дані ознаки набувають особливої значимості при оцінці споживчої цінності, а разом з цим виникає питання щодо їх отримання на продуктовому ринку.