МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПІДГОТОВКИ ВИКОНАННЯ ПРАКТИКУМІВ І КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ З ДИСЦИПЛІНИ «КОМПАРАТИВІСТИКА» для здобувачів спеціальності 052 «Політологія»

Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Вінниця: Донецький національний університет імені Василя Стуса
Анотація
Методичні рекомендації щодо підготовки виконання практикумів і контрольних робіт з дисципліни «Компаративістика» для здобувачів спеціальності 052 «Політологія» включають програму курсу, яка дозволяє розкрити специфіку, значення й сутність кожної теми, плани семінарських занять, тематику контрольних робіт, рефератів, есе та доповідей, зміст тестових, творчих та практичних завдань, які можуть буди використані для написання модульних контрольних робіт. Також містяться списки рекомендованої літератури, які можуть бути використані для підготовки до семінарів, заліків, іспитів й написання рефератів, наукових доповідей, статей і контрольних робіт.
Опис
Методичні рекомендації щодо підготовки виконання практикумів і контрольних робіт з дисципліни «Компаративістика» для здобувачів спеціальності 052 «Політологія» / Укладачі: О.М. Чальцева, К.А. Швець: ДонНУ імені Василя Стуса. Вінниця, 2023. С.40 Затверджено рішенням засідання кафедри політології та державного управління Донецького національного університету імені Василя Стуса, протокол №1 від «23» серпня 2023 р. Затверджено Вченою радою факультету інформаційних і прикладних технологій Донецького національного університету імені Василя Стуса, протокол № 1 від «28» серпня 2023 р.
Ключові слова
Бібліографічний опис